Svenska
Gamereactor
nyheter
Street Fighter IV

Capcom har prissatt kläder

Så mycket kostar Street Fighter-dräkterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I arkadversionen av Street Fighter IV har alla de 19 figurerna en alternativ dräkt som du kan låsa upp efter att ha spelat ordentliga mängder. I konsolversionen, med den DLC-tradition som finns nu, kommer vi att få betala för att låsa upp samma dräkter.

Några officiella bilderna är inte släppta än, men det rör sig om rätt stora förändringar i de gamla klassiska utstyrslarna. Ryu kör med söndersliten gi, Chun-Li har en djupt skuren klänning, Sagat har långbyxor, Guile har lånat Charlies kläder, Fei-Long kör en obskyr Bruce Lee-tribut och så vidare. Givetvis har varje variant också ett antal olika färger precis som de vanliga kostymerna.

Priset då? Man kommer att köpa dräkterna i paket om fem, för 320 poäng vardera eller motsvarande summa på Playstation Store (ungefär 30-40 kronor). Skulle man orka hålla sig till 30 april släpps då allihop i ett enda paket för 1000 poäng. Hur som helst kommer det alltså att kosta 100-200 kronor att få lite omväxling bland figurerna. Lite surt, men i gengäld slipper vi betala för att ladda ner hela figurer och lämna stora hål i figurvalskärmen som i Soul Calibur IV.

Grapplers Pack - Zangief, E Honda, Rufus, Abel, El Fuerte (12 februari)
Beauty Pack - Chun Li, C.Viper, Sakura, Rose, Cammy (19 februari)
Shoryuken Pack - Ryu, Ken, Akuma, Gouken, Dan (26 februari)
Shadoloo Pack - Dictator, Sagat, Claw, Boxer, Seth (5 mars)
Classic Pack - Guile, Blanka, Dhalsim, Gen, Fei Long (12 mars)

Datumen gäller Japan men ungefär samma schema lär också gälla för oss.

Relaterade texter

Street Fighter IVScore

Street Fighter IV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Seriösa fightingspel och Iphone har länge varit en svårlöst combo, något som Capcom med en välriktad Hadouken nu hittat lösningen på. Läs om det bästa bärbara fightingspelet just nu...

Street Fighter IVScore

Street Fighter IV

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Eftyer ett drygt decennium av väntan är Sunken mest efterlängtade spel någonsin är här, Street Fighter IV. Micke har spelat oavbrutet i månader och berättar allt...



Loading next content