Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 2

Prolog till Gears of War?

Epic värvar dig till Pendulum-krigen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under helgen Comic-Con-mässa som gick av stapeln i New York fanns bland annat Epic på plats i form av Gears of War-författaren Joshua Ortega. Fans fick ställa egna frågor till honom som han snällt besvarade. Två av de mer uppmärksammade gällde om Epic någonsin funderat på att göra ett spel om vad som hände innan Gears of War och som lät oss som spelare ta del av Pendulum-krigen.

Joshua Ortega besvarade frågan med att enkelt att han som frågade inte skullle bli besviken i framtiden. Gears of War är ett långsiktigt projekt, tillade han, och menade föga blygsamt att Lancern är det nya ljussabeln.

En annan fråga gällde Gears of War 2 och huruvida det fanns planer på att släppa nedladdningsbart material med med story för en spelare. Joshua Ortega svarade kryptiskt att han som frågade skull hålla utkik i framtiden och lovade att inte heller han skulle bli besviken.

Gears of War 2

Relaterade texter

Gears of War 2: Dark CornersScore

Gears of War 2: Dark Corners

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas har återvänt till planeten Sera för att återigen ta itu med sluskiga locust-svin och prova på Cliffys bortklippta scener i matiga expansionen Gears of War 2: Dark Corners...

Gears of War 2Score

Gears of War 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Epic följer upp det fantastiska Gears of War med en lika tung, slafsig och välberättad actionpärla som sist...



Loading next content