Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Rising 2

Dead Rising 2 utannonserat

Släpps redan i år, kolla in trailern

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter otaliga rykten (inte minst idag med en läckt påstådd video) och turer är nu Dead Rising 2 äntligen officiellt utannonserat. Uppföljaren till Capcoms kultklassiska Xbox 360-spel där man som journalisten Frank West som massakrera sig fram genom ett köpcentrum. Tvåan utspelar sig några år efter det första spelet och zombie-pesten sprider sig fortfarande.

Denna gång tar äventyret plats i spelparadiset Fortune City, en Las Vegas-inspirerad plats där det finns gott om nya innovativa sätt att avliva odött patrask med. Dead Rising 2 utvecklas precis som det tidigare ryktats om av Blue Castle Games och är alltså ytterligare en serie som Capcom väljer att inte utveckla själva utan bidrar med expertis till en extern studio.

Dead Rising 2 kommer till PC, Playstation 3 och Xbox 360. Ytterligare detaljer om de olika versionerna och om spelet i sig är att vänta inom kort. Spana in de fem första bilderna och trailern här nedan.

HQ
Dead Rising 2Dead Rising 2Dead Rising 2Dead Rising 2

Relaterade texter

Dead Rising 2Score

Dead Rising 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Dead Rising får en putsad uppföljare och Elfving har njutit av zombieslakt av hög rang. Ett rejält järnrör kan slå hela världen (och 924 323 zombies) med häpnad...



Loading next content