Svenska
Gamereactor
nyheter
Lost Planet 2

Nya bilder på Lost Planet

Co-op för upp till fyra personer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Capcom har passat på att berätta lite mer angående Lost Planet 2 och skickat ut en trave nya bilder. Äventyret utspelar sig tio år efter Waynes strapatser i det första spelet. Denna gång spelar man snöpirat i en värld av allt mindre snö. Nu gäller det att säkra områden på planeten E.D.N. III där man senare kan anlägga en koloni.

Man kommer få se äventyret ur flera vinklar och spela som både vänner och fiender för att få en större förståelse för vad som händer i storyn och Capcom talar om stora överraskningar. Förutom storyn kommer det även att finnas ett spelsätt med flera olika uppdrag där man får spela co-op för upp till fyra personer samt såklart traditionellt multiplayer.

Däremot har vi inte fått något rätsida på om spelet kommer till fler format. Capcom nämner konsekvent bara Xbox 360 i sina pressreleaser, och det börjar se ut som att det kan vara tal om en exklusivitet eller en tidsexklusivitet.

Lost Planet 2Lost Planet 2Lost Planet 2Lost Planet 2
Lost Planet 2Lost Planet 2Lost Planet 2Lost Planet 2

Relaterade texter

Lost Planet 2Score

Lost Planet 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Mechs, enorma vapen och snöpirater som numera opererar i djungeln, välkommen till Lost Planet 2. Gamereactor har hårdtestat Capcoms senaste actionpärla...



Loading next content