Svenska
Gamereactor
nyheter
Rage

Rage kommer inte i år

id Software jobbar hårt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

id Software-bossen Todd Hollenshead har uttalat sig i en intervju om att företagets nya spel Rage, inte kommer att komma ut i år. Ingen orsak till att id vill ha mer tid till utvecklingen gavs inte och vi kan bara anta att de helt enkelt vill göra det ännu bättre. Tidigare har ids teknikguru John Carmack sagt att det kommer att det datamässigt kommer att bli ett väldigt stort spel som kommer att skeppas på två DVD-skivor eller en Blu-Ray-skiva.

Tidigare har det förekommit prat om att Xbox 360-versionen skulle få sämre kvalitet rent grafikmässigt på grund av att Microsoft tar ut väldigt höga kostnader för en andra DVD-skiva. Dock har vändningen gått den väg att dessa kostnader inte längre är ett problem för id Software. Vi fortsätter att längta ihjäl oss efter Rage.

HQ
RageRage

Relaterade texter

RageScore

Rage

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Chrille har laddat hagelbrakaren och skjutit sig igenom Rage... Hur bra är egentligen Quake-skaparnas senaste actionrökare?

Id Software har inte begravt Rage-serien

Id Software har inte begravt Rage-serien

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Trots att Rage blev en kommersiell flopp och att Id Software inte jobbar på någon uppföljare för tillfället - så är inte serien död och begraven. Tvärtom, i en...



Loading next content