Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Ny patriotisk 4:e juli-uppdatering till GTA V

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

4:e Juli är i antågande och i spelvärlden börjar det synas på sina håll. Precis som en av våra egna medlemmar uppmärksammat så har Rockstar på deras hemsida just utannonserat deras senaste uppdatering för Grand Theft Auto V, titulerad "Independence Day Special (in association with Ammu-Nation)" som hedrar Amerika på ett sätt som bara Rockstar kan göra.

Bland annat så kommer vi få köra omkring i en enorm monstertruck som heter "Liberator" och är, förutom prydd med reklam för spelets fiktiva varumärken, målad i rött, vitt och blått. Samma sak gäller för den nya motorcykeln som är en mindre miljövänlig flagga på två hjul. Utöver fordonen utlovas också ett nytt gevär vilket är tänkt att användas för att försvara sin frihet på samma sätt som de gjorde förr. Samt en ny variant av raketgeväret som skjuter..., raketer.

En uppsjö av nya kläder med amerikanskt tema, lite nya lägenheter att köpa till din online-karaktär i bland annat Paleto Bay och lite buggfixar bjuds det också på. Likt "Valentine's Day Massacre Special" så är innehållet den här gången tidsbegränsat och ligger uppe till någon gång i mitten av Juli, men som förra gången får du behålla det du köper.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content