Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Lindsay Lohan stämmer Rockstar för GTA V

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lindsay Lohan har hotat Rockstar med stämningar förut, krävt pengar för att hon tyckts att karaktärer i Grand Theft Auto V liknar henne lite väl mycket och nu har hon gjort slag i saken. Det var i går som stämningen gick igenom i en domstol i Manhattan, där Lindsay är minst sagt missnöjd med Rockstar som enligt henne själv har designat en av spelets karaktärer med henne i åtanke.

Det hela rör sig om karaktären Lacy Jonas, den Hollywood-stereotypiska skådespelerskan som i ett sidouppdrag flyr ett gäng paparazzi. Lohan hävdar i stämningen att Rockstar använt hennes röst och kläderna karaktären använder ska enligt henne själv ska vara direkt tagna ur hennes klädkollektion. Stämningen inkluderar även en plats i spelet som enligt Yahoo Finance är baserad på West Hollywood's Chateau Marmont hotel (där Lohan bott) vilket enligt stämningen talar för att karaktären är en parodi på henne.

Om det nu är så att Lohan fått stå modell eller om det är hela Hollywoods kändisliv som fått sig en slänga hänger lite i luften då Rockstar inte kommenterat saken ännu. Som avslutning kan tilläggas att spelhuset har gjort parodier på samtiden och i stort sett allt runt omkring till sin grej, så det kan ju vara en blandning av båda delar. Sen är det ju inte första gången kändisar har varit lite gramse på dem.

Tack för tipset, The Verge.

Grand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content