Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 4

Dice anordnar en månad fylld av skojigheter i Battlefield 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dice vill fira sommarens glada intågande, samt tacka alla deras trogna beundrare, med givmildhet. En månadslång festival för alla som spelar Battlefield 4 är därmed vad som väntar, vilken sparkas igång nu på lördag den 12 juli med bland annat dubbla erfarenhetspoäng hela helgen. Varje dag under hela festivalen kommer de även att hålla i dagliga tävlingar kallade Battleshots. Varje dag får spelarna ett tema att följa, vilket de sedan ska fånga i form av en skärmdump från spelet. De skärmdumpskonstnärer som i sin tur lyckas knåpa ihop de snyggaste skapelserna har därefter chansen att vinna grafikkort och speldatorer från AMD, samt Battlefield Premium-medlemskap på valfri plattform och presentkort värda 50 dollar styck i Dice-butiken.

Festivalen pågår till den 13 augusti och bjuder förutom ovan nämnda bildtävlingar även på gratis camouflage som låses upp varje vecka, flera helger som bjuder på dubbla erfarenhetspoäng, diverse uppdrag och delmål för den samlade spelarbasen att gemensamt ta sig an samt en uppgörelse där anställda på Dice får avgöra vilka spelare som lyckas skapa de snyggaste filmklippen med våghalsiga stunts som endast kan utföras i deras moderna skjutfest. De tolv vinnarna kommer i sin tur att vinna ett varsitt "storslaget pris".

Det ursprungliga blogginlägget med mer information samt regelverken för den kommande månaden finns att läsa på Battlefield-bloggen.

Battlefield 4

Relaterade texter

Battlefield 4Score

Battlefield 4

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Dice levererar större och mer levande strider än någonsin tidigare. Oskar har spelat nästan överdrivet mycket och delar här ut sitt betyg...



Loading next content