Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas officiellt

Fallout-veteraner gör nästa del

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fallout 3 har ju som bekant varit oförskämt populärt bland spelköpare och även om det inte är allt det som många ville ha, har det sålt otroligt bra och Bethesda blickar såklart framåt och nu är nästa del i Fallout-serien utannonserad. Fallout: New Vegas kommer att utvecklas av inga andra än Obsidian Entertainment, ett företag som är grundat av många av de som tidigare jobbade på Fallout 2 hos Interplay.

Bethesda är noga med att poängtera att det inte handlar om en fullfjädrad uppföljare till Fallout 3 utan att det helt enkelt är ett helt nytt Fallout-spel. Det kommer att ha samma upplägg som Fallout 3, men frågan är om Gamebryo-motorn kommer att användas eller Obsidian själva kommer att stå för tekniken, eller att det kanske kommer att användas Unreal-motorn som Obsidian just nu använder till sitt spionactionrollspel Alpha Protocol.

Bethesda säger att de själva gick till Obisidian och bad dem att utveckla ett nytt Fallout-spel och med Feargus Uruquhart och Chris Avellone bland personalen, var det ett lätt beslut för det Santa Ana-baserade företaget som gjort sig kända i rollspelskretsar sedan starten 2003. Spännande tider.

Fallout: New Vegas

Relaterade texter

1
Fallout: New Vegas - Lonesome RoadScore

Fallout: New Vegas - Lonesome Road

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Kuriren i Fallout: New Vegas har en sista resa att bege sig ut på och denna gång finner han en person som är nära kopplat till hans egna öde. Vad är det som gömmer sig i The Divide egentligen?

3
Nu kan du spela Fallout New California

Nu kan du spela Fallout New California

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Det finns ett flertal ultraambitiösa mod som i detta nu håller på att utvecklas för olika Fallout-spel. Bortsett från Fallout Cascadia och Fallout Miami (som båda bygger...



Loading next content