Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Conviction

Splinter Cell, Ghost Recon på gång

Får vi se Sam Fischer i år?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Splinter Cell: Conviction har ju varit en historia i sig under de senaste åren. Till en början kom en stadig ström med nyheter och bilder. Det utlovades folksamlingar, konspirationer, närstrid, dynamiskt upplägg och mycket annat. Efter en tid började det bubbla upp nyheter som gjorde gällande att projektet drogs med massvis av problem. Till slut blev det knäpptyst förutom ett rykte som sade att hela härligheten åkt i soptunnan.

Nu har det dock kommit fram nya dokument från Ubisofts finansmöten och enligt dessa uppgifter kommer Splinter Cell: Conviction att släppas mot jul i år. Dessa dokument hävdar också att en ny del i Ghost Recon-serien kommer att släppas under det pågående finansåret, vilket sträcker sig till slutet av Mars nästa år. Huruvida det rör sig om ett Ghost Recon: Advanced Warfare eller ett Ghost Recon 4 är dock ännu osagt.

Förhoppningsvis får vi se och höra mer om Splinter Cell: Conviction inom en snar framtid, tills dess kan vi alltid kolla på de gamla bilderna och drömma oss bort en liten stund.

Splinter Cell: ConvictionSplinter Cell: ConvictionSplinter Cell: ConvictionSplinter Cell: Conviction

Relaterade texter

4
Stor Tom Clancy-rea på Xbox Live

Stor Tom Clancy-rea på Xbox Live

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft låter meddela att man nu dragit igång en stor Tom Clancu-rea på Xbox Live med riktigt generösa priser (runt hundringen styck) på spel som Ghost Recon Advanced...



Loading next content