Svenska
Gamereactor
nyheter

Microsoft utesluter inte fler spel med Conker

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den lilla, pubertala ekorren Conkers medverkan i en av de filmsnuttar som visades under Microsofts E3-presskonferens fick några av oss redaktionsmedlemmar att kippa en aning efter andan, nynnandes på bosslåten: "The Great Mighty Poo". När det hela sedan förtydligades som ett simpelt gästspel i det kommande, Xbox One- exklusiva Project Spark slog våra mungipor uppgivet ned i backen. Och vi var inte ensamma.

Efter den lilla ekorrens inhopp blev beundrare eld och lågor, varpå vilda diskussioner om huruvida ett nytt spel med den lilla krabaten i huvudrollen var på gång eller inte, vilket verkar ha gett resultat. När frågan idag ställdes av en beundrare via Twitter svarade Phil Spencer, chef för Xbox-divisionen på Microsoft, nämligen med det självklara, men ack så betryggande svaret att Conker mycket väl kan dyka upp i andra spel i framtiden.

Phil Spencer / Twitter
"Giving Spark Community the Conker game assets doesn't keep us from doing other things with Conker."

Vi hoppas innerligt och håller tummar och tår för att ekorrens eventuella äventyr inte censureras lika hårt som i remaken av Conker's Bad Fur Day, Conker: Live & Reloaded som släpptes under 2005 till original-Xbox. Och att originalgänget hos Rare får styra spakarna för produktionen.

Microsoft utesluter inte fler spel med Conker
Ses vi snart igen, din lilla skit?


Loading next content