Svenska
Gamereactor
nyheter
Titanfall

Titanfall får in-game butik helt fri från mikrotransaktioner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Oavsett vad du tycker om mikrotransaktioner samt de för- och nackdelar de innebär, står Respawn Entertainment fortfarande fast vid löftet om att deras senaste spel, Titanfall till Xbox One, Xbox 360 och PC, inte kommer att innehålla någon form av innehåll som spelaren köper för riktiga pengar, förutom då själva spelet. Med det i åtanke passade man under dagen på att meddela att en in-game-butik kallad "Black Market" kommer att introduceras till spelet i och med en uppdatering som släpps den 31 juli. Samma dag släpps även spelets andra kartpaket, Frontier's Edge.

I butiken kommer spelare ges möjligheten att bland annat köpa och sälja Burn Cards - de virtuella kort som ger temporära fördelar - samt emblem till din spelarprofil. Black Market låses upp när spelaren nått nivå 11 i spelet och kommer endast att innehålla föremål som kan köpas för en valuta som bara existerar i spelet. Valutan samlas i sin tur ihop genom att faktiskt spela, vinna matcher, klara av dagliga utmaningar samt genom att sälja av Burn Cards du inte behöver.

Köp av emblem är rätt så simpelt - du köper helt enkelt den du vill ha - medan köpen av Burn Cards blir lite mer invecklade. De kan nämligen endast köpas i tematiska paket av varierande storlek, vilket förhoppningsvis leder till att sällsynta kort förblir sällsynta till skillnad från om spelarna själva gavs möjligheten att välja och vraka bland enstaka kort.

Tack till CVG.

Titanfall

Relaterade texter



Loading next content