Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo 5: Guardians

Agent Locke är spelbar i Halo 5: Guardians

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan den mystiska spartanen på omslaget för Halo 5: Guardians avtäcktes har det spekulerats vilt kring vem denne karaktär är. Sedan dess har vi fått reda på att han kallas Agent Locke och att han ska ha en viktig roll i spelet.

På San Diego Comic-Con har 343 Industries avslöjat att Agent Locke kommer vara en spelbar karaktär. Om han är en vän eller fiende till Master Chief är ännu okänt.

Agent Locke får sin ursprungsberättelse berättad i miniserien Halo: Nightfall (ny information samt nya bilder och den första trailern för serien finner ni här). Den är producerad av ingen mindre än Ridley Scott som ju regisserade klassikern Alien och serien ingår i Halo: The Master Chief Collection.

343 Industries Frank O'Connor berättade i samma veva att de kommer avslöja mycket mer om karaktären och Halo 5: Guardians på nästa års upplaga av San Diego Comic-Con så avslöjandena är planerade för ett helt år framåt.

Halo 5: Guardians

Relaterade texter

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

R E W I N D ! Sex år efter premiären av Halo 5: Guardians backar vi bandet och ändrar betyget på den kanske svagaste delen i Bungies ultrapopulära spelserie...

Top 10: Halo-vapen

Top 10: Halo-vapen

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Det finns så otroligt, otroligt många riktigt välgjorda vapen i Bungies numer anrika actionserie. Hegevall har korat sina tio favoriter...



Loading next content