Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Unity

Ny kvinnlig karaktär i Assassin's Creed: Unity

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter den uppmärksammade diskussionen om avsaknaden av kvinnliga lönnmördare i kommande Assassin's Creed: Unity, har Ubisoft nu släppt en ny trailer som visar nya huvudpersonen Arno när han stressar genom ett överbefolkat Paris för att hindra avrättningen av Elise. En kvinnlig figur som tydligen ska ha en central del av storyn i spelet.

Elise beskrivs som en ung adlig kvinna som kämpar för en plats i Templar-dynastin under den franska revolutionens kaos. Hennes mål får hennes vägar att korsas med Arno och en speciell relation uppstår.

Utöver den nya trailern (som du kan beskåda här nedan) låter Ubisoft meddela att det nu finns en ny novell skriven av Oliver Bowden som baseras på Assassin's Creed: Unity. Det är en pocket som ges ut av Penguin Random House, och bygger vidare på Bowdens tidigare Assassin's-böcker - som hittills sålt över tre miljoner - och utforskar en era där skillnaderna mellan fattiga och rika var större än någonsin och en nation sakta slets itu. Boken berättas från Elises perspektiv men Arno är också med och vi får således läsa hur den uråldriga och dödliga striden mellan Assassins och Templars på verkar dem.

Dessutom kan fans av serien nu också beställa "Elise: The Fiery Templar", en statyett från Ubicollectibles som visar en stridsberedd Elise som siktat in sig på sina fiender med pistol i näven och svärd på ryggen. Elise-figuren passar för övrigt ihop med den sedan tidigare utannonserade statyetten "Arno: The Fearless Assassin" och de kan kombineras till ett diorama. Extra digital innehåll till Assassin's Creed: Unity ingår också när man köper figurerna.

Assassin's Creed: Unity släpps över hela världen den 28 oktober. Aktuella format är PC, Playstation 4 och Xbox One. Boken kommer att släppas i november samt Elise-statyetten lanseras den 14 oktober och du kan förhandsboka den (begränsad utgåva) på Uplay Shop.

HQ

Relaterade texter

Assassin's Creed: UnityScore

Assassin's Creed: Unity

RECENSION. Skrivet av Carl Brännström

Ubisofts lönnmördare släpps lösa i franska revolutionens Paris i första Assassin's Creed-spelet exklusivt till den nya generationens konsoler och PC. Men hur pass nytt känns det egentligen?



Loading next content