Svenska
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime 2: Echoes

Samus Aran i "Light suit" går nu att förhandsboka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Folket på First 4 Figures har genom åren gjort sig kända för sina samlingsfigurer föreställandes karaktärer från flertalet storspel. Bland andra har karaktärer från såväl Assassin's Creed som The Legend Of Zelda och Crysis 2 blivit konverterade till svinsnygga prydnader.

HQ

Nu har även Samus Aran, känd för sin roll i Metroid Prime-spelen, byggts ihop på riktigt och från och med idag kan du lägga en förhandsbokning. Själva "statyn" förställer en Samus iförd hennes "light suit" från Metroid Prime 2: Echoes och kommer att finnas tillgängliga i två utföranden. Vad som skiljer de två versionerna åt är att den första trots att den heter light inte går att tända medan den andra, aningen dyrare varianten, är bestyckad med LED-lampor och följaktligen går att tända.

Prislappen på den vanliga miniatyrhjälten är inte precis låg, 339 dollar medan det LED-upplysta alternativet klockar in på 364 dollar. 2346 respektive 2518 svenska kronor alltså, och då har vi inte pratat importkostnader ännu. Själva dockan (om man får uttrycka sig så) är både rejäl och begränsad. Runt 51 cm hög är den och beroende på vilken version man väljer så är skynda att beställa faktorn olika hög. Den billigare kommer tillverkas i 2500 exemplar medan det endast kommer erbjudas 750 stycken dyrare då den skeppas någon gång i början av 2015.

Intresserad? Klicka här för standard varianten. Eller här för den upplysta.

Tackar, Polygon

Metroid Prime 2: EchoesMetroid Prime 2: Echoes

Relaterade texter

Metroid Prime 2: EchoesScore

Metroid Prime 2: Echoes

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nintendos benhårda prisjägerska är tillbaka i vinterns bästa Gamecube-spel. Micke har satt betyg på Echoes!



Loading next content