Svenska
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet

Oväntade gäster i Little Big Planet

Sackboy: Jag är lagen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Finns det något lämpligare att klä ut Sackboy till än en framtidspolis som är polis, domare och bödel i ett? Jo, troligen, men Judge Dredd är en urbrittisk seriehjälte och Little Big Planet är ett urbrittiskt spel så helt oväntat är det inte.

Veckans uppdatering kommer att innehålla fem kostymer med 2000AD-tema. Svenska läsare känner nog snarare till serien från Magnum-tidningen. Utöver Judge Dredd och PSI Anderson lär vi också få Sackboy-varianter av Rogue Trooper (som inte haft särskilt mycket framgång med sina egna spel) och Strontium Dog. Någon Lawgiver-pistol med valbar ammunition blir det däremot inte tal om utan Judge Sack får panga fulingar med den gamla Paintinator-pistolen.

Trots generellt hög kvalitet på 2000AD-serierna har de inte haft lika stora framgångar i spelform och både Dredds och Rogue Troopers spel har varit minst sagt pinsamma på sistone, så förhoppningsvis når de större framgångar på det här sättet.

Little Big PlanetLittle Big PlanetLittle Big Planet

Relaterade texter

Little Big PlanetScore

Little Big Planet

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Mikael har tagit en enkelbiljett till den lilla, stora planeten och vill aldrig komma hem igen. Media Molecules debuttitel till Playstation 3 är ett monument över fantasi och kreativitet



Loading next content