Svenska
Gamereactor
nyheter
Uncharted 4: A Thief's End

Naughty Dog-avhoppare går till Infinity Ward

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var 1-2 månader i våras då det blev uppenbart att något inte stod rätt till hos Naughty Dog, med flera tunga avhopp avhopp där bland annat creative director och game director för Uncharted 4 (Amy Hennig och Justin Richmond) lämnade utvecklaren. Sedan tycktes det lugna ned sig. Nu låter dock ytterligare två veteraner meddela att de byter arbetsgivare.

Det är Taylor Kurosaki (narrative design lead, bland annat ansvarig för story och mellansekvenser i Uncharted-spelen) som varit hos Naughty Dog i tolv år samt Jacob Minkoff (lead game designer för Uncharted 3 och The Last of Us) som jobbat där från 2009 tills i våras och nu tar sitt pick och pack och för att jobba hos Infinity Ward.

Detta betyder rimligen en betydligt större satsning på storyn och det filmiska i studions nästa Call of Duty-spel. Kurosakis nya titel blir narrative director, medan Minkoff blir design director. Något bråk verkar inte ligga bakom avhoppen utan det har postats artigheter via Twitter, men ett kännbart avbräck för Naughty Dog är det såklart oavsett.

Uncharted 4: A Thief's End

Relaterade texter



Loading next content