Svenska
Gamereactor
nyheter
Sonic & Sega All-Stars Racing

Sonic & Sega All-Stars Racing

Sonic tar upp kampen med Mario

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter de enorma framgångarna med Sonic och Marios olympiska spel, fortsäter nu Sega att ge sina mest älskade maskotar lite mer rampljus i Sonic & Sega All-Stars Racing. Här tävlar favoriter som Dr. Eggman, Tails, AiAi, Amigo med flera om att bli först i mål på kulörta banor medan de nyttjar fula tricks för att bli först. Lite som han, rörmokarens, kart-spel ungefär.

Bilar, motorvyklar, flygplan och liknande (exempelvis en banankärra till Aiai) kommer finnas tillgängliga och banorna kommer baseras på kända Sega-spel. Naturligtvis kommer det även finnas genvägar och bonusföremål att nyttja. Dessutom har varje figur en superfiness kallad "All Star Move" som Super Sonic, Banana Blitz och Tails Tornado som kan hjälpa dig att nå framgång.

Upp till fyra personer kan delta på delad skärm och upp till åtta online. Nu håller vi tummarna för att det blir så kul som det verkar och inte bara en taskig Mario Kart Wii-klon.

Sonic & Sega All-Stars RacingSonic & Sega All-Stars RacingSonic & Sega All-Stars RacingSonic & Sega All-Stars Racing

Relaterade texter

Sonic & Sega All-Stars RacingScore

Sonic & Sega All-Stars Racing

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har tävlat ikapp med Segas färgstarka maskotar i Sonic & Sega All-Stars Racing. Är det lika bra som Mario Kart Wii?



Loading next content