Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Conviction

Splinter Cell: Conviction-bilder

Fischer har trimmat skägget

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under Microsofts presskonferens visade Ubisoft äntligen upp Splinter Cell: Conviction efter det varit tyst kring spelet väldigt länge. Det har ryktats om att de fått göra om spelet någonstans påvägen för att deras nya riktning inte var riktigt lyckad. Ifall det ligger någon sanning i det är såklart svårt att säga.

Däremot verkar det i alla fall som att Sam Fischer av någon anledning blivit klippt och trimmat skägget sedan spelet utanonnserades 2006. Handlingen i spelet går fortfarande ut på att försöka att hitta den ansvariga för hans dotter Sarahs död. Mörkret är fortfarande hans bästa vän, men spelet kommer hålla ett högre tempo än tidigare. Sedan är man inte riktigt lika bakbunden som tidigare eftersom han inte längre arbetar för någon myndighet. Därför fick vi bland annat se en våldsam sekvens inne på en toalett.

Tyvärr har vi fortfarande inte fått något datum, men spelet lever i alla fall fortfarande så nedan har ni tre nya bilder.

Splinter Cell: ConvictionSplinter Cell: ConvictionSplinter Cell: Conviction

Relaterade texter

4
Stor Tom Clancy-rea på Xbox Live

Stor Tom Clancy-rea på Xbox Live

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft låter meddela att man nu dragit igång en stor Tom Clancu-rea på Xbox Live med riktigt generösa priser (runt hundringen styck) på spel som Ghost Recon Advanced...



Loading next content