Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Assassin's Creed 2 på E3

Vi har bilder och relasedatum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft har naturligtvis också en presskonferens under E3 och att Assassin's Creed 2 var där är inte direkt någon överraskning. De avtäckte både ett relasedatum och vilket årtal spelet utspelar sig. Även om ni som spelade föregångaren vet att det kanske inte riktigt är det år man tror det är.

I vilket fall som helst är Venedig och 1486 då den nya huvudkaraktären Ezio Auditore da Firenze bestämmer sig för att gå på bal. Väl där tar det bara en liten stund innan han maskerad som han är lyckats lönnmörda ett av sina offer. Därefter fick han lägga benen på ryggen och springa iväg bland kanalerna.

De som spelade första Assassin's Creed kommer absolut känna igen sig, även det finns vissa nyheter som ett projektilvapen gömd i Ezios tröjarm. Att kunna simma och ibland till och med flyga är också nytt från föregångaren. Sedan fick vi som sagt ett datum också. 17 november detta år ska spelets släppas till PC, Playstation 3 och Xbox 360.

Nedan får ni en bild på själva spelet och lite skönmålade konceptbilder från Venedig.

Assassin's Creed IIAssassin's Creed IIAssassin's Creed IIAssassin's Creed II

Relaterade texter

Assassin's Creed II: Battle of ForliScore

Assassin's Creed II: Battle of Forli

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Den första expansionen till Assassin's Creed II är här och det blir mer vaktslakt, flygturer och mystisk story... Läs vår recension och se om Battle of Forli är något för dig att ladda ned

Stort Assassin's Creed-quiz

Stort Assassin's Creed-quiz

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är dags för en ny utrmaning i Assassin's Creed The Challenge, och denna gång vankas ett quiz. Skriv dina svar i kommentarsfältet så vaskar vi fram vinnarna efter...



Loading next content