Svenska
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

Nyheter om Max Payne 3

Förändringens vind blåser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Max Payne 3 är hett efterlängtat av många där ute i stugorna men tyvärr medverkade Rockstar inte på årets E3-mässa, men nu har lite information läckt ut om Maxs tredje äventyr. Max Payne 3 utspelar sig tio år efter spel nummer två och denna gång ska skådeplatsen vara Sao Paulo i Brasilien. Detta betyder att vi kommer att få uppleva strider i stadsmiljöer och det sägs att vi kommer att få uppleva vissa dag och nattcykler under spelets gång.

Miljöerna ska vara förstörbara och som så många andra spel ska Max Payne 3 vara komplett med ett splitter nytt cover-system. Tekniken bakom spelet är samma som den som ligger bakom Grand Theft Auto IV och Red Dead Redemption. Det är en mer sliten och nergången Max vi får träffa denna gång, rakad skalle, helskägg och en besatthet av smärtstillande mediciner är det som gäller för hela slanten.

Där smärtstillande i de två första spelen gav Max mer hälsa, kommer de här att påverka spelet på ett helt annat sätt. Bullet Time kommer att dyka upp igen och denna gång läckrare och ultravåldsamt, för första gången kommer vi även att få spela online. Dessa uppgifter får dock tas med en nypa salt då de ännu inte är bekräftade.

Max Payne 3

Relaterade texter

Max Payne 3Score

Max Payne 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har nu även satt tänderna i PC-versionen av Rockstars maffiga trea och vi har uppdaterat vår stora recension...



Loading next content