Svenska
Gamereactor
nyheter
The Evil Within

Dessa är skådespelarna bakom The Evil Within

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu för tiden är det inte ovanligt att TV- och filmskådespelare gör röstskådespel för spel. I Shinji Mikamis kommande survival horror-spel The Evil Within kommer vi få höra rösterna från tre skådespelare som flera av oss förmodligen känner till.

Först ut har vi killen som spelar huvudrollen Sebastian Castellanos. Han heter Anson Mount och är kanske bäst känd för sin roll Cullen Bohannon i TV-serien Hell on Wheels. Sebastians partner, Juli Kidman, spelas av Jennifer Carpenter som många förmodligen känner igen som Officer Morgan i serien Dexter. Men kanske mest spännande - åtminstone för oss på Gamereactor - är att spelets primära skurk Ruvik spelas av ingen mindre än Oscars-nominerade Jackie Earle Haley som vi ju vet gestaltade den ikoniska antihjälten Rorschach i den fantastiska Watchmen.

Utgivarna Bethesda har släppt en ny trailer för The Evil Within där de låter skådespelarna själva prata om deras relation till mediet och hur deras process med spelet har gått till.

Ni finner klippet på den här länken.

The Evil Within

Relaterade texter

The Evil WithinScore

The Evil Within

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Survival horror-kungen Shinji Mikami har återvänt till genren han en gång skapade, och Mathias har återvänt från denna mörka värld med ett betyg...



Loading next content