Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Co-op bekräftat i Dragon Age: Inquisition

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I november släpps den efterlängtade tredje delen i Biowares älskade Dragon Age-serie. Nu har de gjort längtan ännu större genom att utannonsera att Dragon Age: Inquisition kommer att ha ett multiplayerläge där upp till fyra personer kan spela co-op och ta sig an uppdrag och äventyr som ligger utanför själva storyn. Det kommer att erbjudas massor av så kallad dungeon-crawling med rejäla mängder loot och ganska snabba spelomgångar som kräver god koordination och strategi från spelarna.

Främsta anledningen till att de satsar på detta är succén för Mass Effect 3, där samma team också bjöd på multiplayer. Eftersom det är helt separat från singleplayer så kommer man dock inte att kunna byta föremål med sina medspelare eller något sådant.

Som brukligt numera kommer det gå att spendera riktiga pengar för att köpa på sig bättre grejer, även om allt kommer gå att köpa genom att samla på sig spelets valuta. Bioware låter också meddela att det kommer att finnas en app framtagen för just multiplayer kallad Inquisition HQ. Mer information om hur detta ska fungera hittar du på spelets officiella hemsida.

Dragon Age: Inquisition

Relaterade texter

Dragon Age: InquisitionScore

Dragon Age: Inquisition

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Bioware försöker att tämja en öppen värld och slänger in en brokig skara karaktärer att bekanta sig med - Simon har äntligen recenserat Dragon Age: Inquisition...



Loading next content