Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Lohan vill bara ha uppmärksamhet, enligt Rockstar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I början av juli blev det klart att skådespelerskan Lindsay Lohan beslutat sig för att gå vidare med rättsprocessen mot Take-Two Interactive och Rockstar. Anledningen till rättegången bör vara att Rockstar påstås använda Lohans egenskaper såsom utseende och röst samt referenser från händelser i hennes liv för att skapa spelkaraktären Lacey Jonas i Grand Theft Auto V. Rockstar har länge varit tyst men nu så har man alltså gjort ett uttalande om saken, skriver AP.

Utvecklaren hävdar att Lohan bara gör detta för att få uppmärksamhet som person och kräver dessutom att domstolen avfärdar den samt att Lohan ska betala rättegångskostnader i samband med det här. Utvecklaren fortsätter med att förklara att hennes utseende och röst inte har använts på något annat sätt än att karaktären också är en ung, blond flicka.

Något säger oss att det sista ordet inte är sagt och vi kommer naturligtvis följa upp när något nytt händer i kampen mellan Rockstar och Lindsay Lohan.

Grand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content