Svenska
Gamereactor
nyheter
Mighty No. 9

Mighty No. 9-betan startar imorgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under en paneldiskussion på PAX 2014 lät Keiji Inafune, skapare av Mega Man samt grundare/ägare av studion Comcept, meddela att hans kommande spel Mighty No. 9 ska släppas som beta imorgon. Enligt Inafune ska alla Kickstarter-investerare (backers) som satsat $80 eller mer få ladda ner en version som inkluderar spelets femte bana. Ytterligare två banor kommer att läggas till de närmsta veckorna.

Han lät även avslöja att alla Mighty No. 9-backers kommer att få en gratis digital kopia av Mighty Gunvolt, en 8 bits-version av tvådimensionella actionplattformsspelet Azure Striker Gunvolt från Inti Creates. Orsaken är att Inafune varit inblandad även där som en "honorary action director."

Totalt fick Comcept in ytterst respektabla $3,8 miljoner förra året via Kickstarter, och Mighty No. 9 kommer att släppas till både gamla och nya format under nästa år. Räkna med en retrofest utöver det vanliga.

Mighty No. 9

Relaterade texter

Mighty No. 9Score

Mighty No. 9

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Väntan på den spirituella uppföljaren till kultklassikern Mega Man är äntligen över och vi har spelat som om det vore 1991...



Loading next content