Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire

New 3DS-modell i mocka med Pokémon-tema

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du hade trott att Nintendos nya, uppgraderade version av 3DS - New 3DS - endast skulle släppas i en handfull utföranden har du med största sannolikhet haft helt fel. Likt föregående modeller lär konsolen släppas i färger och mönster som passar alla tänkbara smaker, och först ut i den alternativa skaran utföranden, åtminstone i Japan, är två lyxiga varianter med tidsenliga Pokémon-teman.

De två varianterna - som både pryds av och namngetts efter Groudon och Kyogre från Pokémon Omega Ruby/ Alpha Sapphire som släpps den 28 november här i väst - har båda ovansidor i mocka och släpps i blå respektive röd färg. Tyvärr har de hittills endast planerats att släppas i Japan för den ringa summan 19 000 yen (1 260 kronor).

Om New 3DS varit fri från regionslås hade detta inte varit något större problem för prylgalningar i väst när det kommer till import, men som det ser i dagsläget ut som att vi snällt får hålla tummarna för att de ska släppas i Sverige.

Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire
Bild från Pocket Monsters.

Relaterade texter

7
Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire-trailer

Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire-trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Game Freak och Nintendo har släppt en ny trailer för deras kommande hösttitel Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire, som går igenom några av de nya funktionerna du kan se...



Loading next content