Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Nästa Warcraft-expansion?

Obekräftade storslagna rykten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Olika källor hävdar att de har fått veta innehållet i den kommande expansionen, medan andra hävdar att de själva skapat informationen som en bluff. Allt får alltså tas med en tauren-dimensionerad nypa salt men spekulationerna är intressanta. Enligt dessa ska den heta World of Warcraft: Cataclysm och innehålla en hel massa nygammalt material. Tanken är att något går ordentligt snett och att Azeroth förändras i grunden. Hela världskartan kommer att justeras, och zonerna kommer att designas om, samtidigt som nya zoner som Uldum och Hyjal ska öppnas. Som en bieffekt av omstruktureringen ska det framöver gå att flyga även i Azeroth.

Ryktet säger vidare att vi kommer att kunna spela som goblins (Horde) och worgen (Alliance), där båda raserna har fått diverse anledningar att gå över till respektive sida. I övrigt tillkommer inte några nya klasser men väl nya valmöjligheter som Human Hunter, Dwarf Mage och Tauren Paladin. Nivåtaket höjs också till 85, men det kommer att bli större skillnad mellan nivåerna.

Än så länge är det bara ett rykte och vissa detaljer låter lite väl mycket som önsketänkande. Även om ett ombyggt Azeroth vore intressant finns det många obesvarade frågor, som vad som händer om man faktiskt vill kunna utforska den ursprungliga världen. Dessutom finns ingen information om nya funktioner. Men samtidigt vet vi ju att information om Wrath of the Lich King läckte innan någon officiell utannonsering gjordes, så helt omöjligt är det inte.

World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content