Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Ny trailer från Final Fantasy XV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Idag sparkar den stora spelmässan Tokyo Game Show igång och med det följer självfallet en hel drös med nya filmer och smaskiga detaljer från kommande stortitlar. En av dessa är nästa del i Final Fantasy-serien, Final Fantasy XV, som vi faktiskt får se i rörelse i en ny trailer från Square Enix.

Dessutom har de delat med sig av några nya detaljer om spelet. Bland dessa finner vi att de bekräftat att den första spelbara demo-versionen av spelet kommer att kunna laddas ner i mars 2015. Om detta även gäller Sverige vet vi däremot inte.

Ännu en stor nyhet är att Tetsuya Nomura, regissören bakom bland annat Kingdom Hearts och några av dess uppföljare, inte längre står bakom rodret i utvecklingen av Final Fantasy XV. I regissörsstolen sitter nu istället Hajime Tabata, som tidigare haft samma roll i utvecklingen av Final Fantasy: Type-0, som också släpps nästa år här i västvärlden.

Kolla in trailern här nedan!

HQ

Relaterade texter

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt decennium har nu för Final Fantasy XV äntligen släppts. Vi släppte loss redaktionen meste entusiast för att äventyra med Noctis och grabbarna inför den mastiga recensionen...



Loading next content