Svenska
Gamereactor
nyheter
Rock Band 3

Natal-stöd till Rock Band 3?

MTV överväger rockig rörelsekänslighet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kommer vi att styra Rock Band 3 med kroppsrörelser framför en kamera? Inte helt omöjligt om man frågar MTV Games, som i en intervju med MCV berättat att man undersöker möjligheter att ta musikspelen till en ny nivå.

"We aren't standing still. We will keep moving into new areas and look at new technologies that our platform holder partners are also developing, such as Project Natal from Microsoft. We're working with them to pull some things together", berättar Scott Guthrie på MTV Games för MCV.

Exakt hur detta skulle gå till kan vi bara spekulera i. I intevjun framgår också att man just nu undersöker möjligheterna att göra ett till musik med en större artist/band, i stil med The Beatles: Rock Band.

Rock Band 3

Relaterade texter

Rock Band 3Score

Rock Band 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Harmonix för musikspelsgenren till nästa nivå med 102-knappade instrument. Plastmusikprinsen Elfving recenserar...

6
Projekt Xbox 360: Rock Band

Projekt Xbox 360: Rock Band

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Chefredaktör Hegevall har bestämt sig för att bredda Projekt X360 för att även inkludera musikspel, och har börjat köpa på sig elva år gamla plastinstrument, igen...

3
Nya låtar släppta till Rock Band

Nya låtar släppta till Rock Band

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var nästan två år sedan Harmonix deklarerade att det var slut med ny nedladdningsbar musik till deras Rock Band-serie. Ett löfte de sedan dess hållit. Tills nu, det...



Loading next content