Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Nya detaljer om Final Fantasy XV-demot

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den kommande tiden tycks tveklöst gå i Final Fantasy-seriens tecken. Allt från en PC-version av det fyra år gamla Final Fantasy XIII, ett mobilspel i form av Final Fantasy: World Wide Words till den uppdaterade versionen av Final Fantasy Type-0 kommer att släppas den närmaste tiden, eller nästa år. Och så får vi ju inte glömma nästkommande huvuddel i serien, Final Fantasy XV, vilket vi kommer få prova på i en demoversion som släpps i mars 2015.

Enligt Kotaku berättade Hajime Tabata, spelets regissör, under natten den första informationen om vad demoversionen faktiskt kommer att innehålla. Och det lutar åt ett demo av den mer generösa sorten. I Final Fantasy XV: Episode Duscae, som demoversionen kallas, kommer vi få prova på det bilåkande vi fick se i spelets senaste trailer. Du kan antingen styra bilen själv eller låta dina gruppmedlemmar sköta ratten medan du "chillar i baksätet" tillsammans med utsikten.

Om du istället väljer att slopa bilen kommer demoversionens totala genomspelningstid höjas från en timme till strax över tre timmar. Och om utvecklarna hinner, lovar Tabata, ska chocobos även finnas som valbart transportmedel. I övrigt utlovas monsterslakt i mängder och "kanske en grotta" att utforska, men inga bosstrider. Tabata vill dock försäkra oss om att "något ännu mer fantastiskt... Något som Final Fantasy-beundrare verkligen kommer att uppskatta" finns tillgängligt i demot.

Final Fantasy XV

Relaterade texter

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt decennium har nu för Final Fantasy XV äntligen släppts. Vi släppte loss redaktionen meste entusiast för att äventyra med Noctis och grabbarna inför den mastiga recensionen...



Loading next content