Svenska
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Endast manliga gruppmedlemmar i Final Fantasy XV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En av de titlar som tagit allra mest plats under den gångna veckan Tokyo Game Show har tveklöst varit Final Fantasy XV, som i en trailer fick posera lite extra och spä på vårt sug efter demoversionen som släpps i mars månad nästa år.

Den uppmärksamme lade även märke till att de fyra huvudkaraktärerna i nämnda trailer (du vet, de som åkte i bilen) alla var män. Det gjorde japanska 4Gamer också, vilket de självfallet hade frågor om när de fick tillfället att intervjua Hajime Tabata, som tagit över rollen som regissör för spelet efter Tetsuya Nomura. Han hade detta att säga om de fyra gossarnas roll i spelet:

"The party will only have male characters, and that hasn't changed since its previous form of [Final Fantasy Versus XIII]."

4Gamer lade även märke till att hela trailern och huvudkaraktärernas ständiga bilåkande fick äventyret att framstå som något av en roadtrip mellan Noctis och hans polare. Och det var precis den känslan man sökt efter med trailern, enligt Tabata.

"Exactly. We're designing it to be a road movie that you can experience as an RPG. You'll feel the romance of going on a trip, and such,"

En långresa med det svartklädda, androgyna grabbgänget är vad man vill få spelaren att uppleva, med andra ord. Vad Luna, den vitklädde damen vi fick se som hastigast i tidigare nämnda filmsnutt spelar för roll i äventyret vet vi ännu inte, men i nuläget tycks det luta åt att hon blir ett klassiskt kärleksintresse för Noctis.

Tack, Siliconera.

Vad tycker du om saken?

Final Fantasy XV
Visst sätter sig "I Want It That Way" på hjärnan så fort du ser dessa fyra hjältegossar från Final Fantasy XV?

Relaterade texter

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter ett helt decennium har nu för Final Fantasy XV äntligen släppts. Vi släppte loss redaktionen meste entusiast för att äventyra med Noctis och grabbarna inför den mastiga recensionen...



Loading next content