Svenska
Gamereactor
nyheter
Fast Racing Neo

Fast: Racing Neo körs i 60 mjuka bilder per sekund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Saknar du äckligt snabba, hyperfuturistiska och neonglänsande F-Zero? Det gör åtminstone vi på redaktionen, men medan vi väntar på en ny del i den serien gläds vi istället åt att Shin'en Multimedia jobbar med ett nytt racingspel i samma stil, med namnet Fast: Racing Neo.

Och vad passar väl inte ett sådant här spel bättre än att det kommer flyta på i 60 härliga bilder per sekund och ha en upplösning på 720p? Det lovar åtminstone snubben Manfred Linzner från teamet i den här tråden på Neogaf att det kommer göra.

I samma veva var de hyggliga nog att bjussa på två nya läckra bilder som du kan flukta in här nedan.

Shin'en Multimedia har sedan tidigare gjort Fast: Racing League som släpptes till Wii, och uppföljaren Fast: Racing Neo kommer ges ut exklusivt för Wii U. Något lanseringsdatum är dock inte spikat.

Fast Racing Neo
Murrig grön vegetation försöker samsas med grå skitig asfalt. Smäckert.
Fast Racing Neo
Här skiner solen, minsann.

Relaterade texter

8
Fast: Racing NeoScore

Fast: Racing Neo

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Den som förbannat Nintendo över faktumet att de inte gjort något meningsfullt med F-Zero-varumärket på över ett decennium bör definitivt kolla in Fast: Racing Neo...

7
Släppdatum för Fast: Racing Neo

Släppdatum för Fast: Racing Neo

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Spelstudion Shin'en Multimedia har under en tid arbetat stenhårt med sitt futuristiska och vrålsnabba racingspel Fast: Racing Neo. Spelet ska släppas exklusivt till Wii U...



Loading next content