Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Steel 2

Dags att svinga svärdet igen

Red Steel 2 visar upp sig på bild

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det första Red Steel var en enorm besvikelse när det lanserades i samband med Wii-premiären. Men som tur var så ser uppföljaren betydligt vassare ut, både grafiskt och spelmässigt.

Red Steel 2 har utvecklats helt och hållet med Wii Motion Plus i åtanke och kommer kräva Nintendos nya tillbehör för att spela, då det som bekant ökar precisionen markant.

Som en überhård svärdsvingare i Nevada-öknen ska du som sista överlevare i en klan av beskyddare ta dig an utmaningarna som bjuds i Red Steel 2. Nedan följer lite nya bilder på hur det kommer se ut när du svingar svärd runt jul i år.

Red Steel 2Red Steel 2Red Steel 2Red Steel 2

Relaterade texter

Red Steel 2Score

Red Steel 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Ubisoft blandar öst med väst och gör Red Steel 2 väldigt olik ettan. Enligt Jonas "Svärdet Är Mäktigare Än Pennan" Elfving är det bara en bra sak...

GRTV: Red Steel 2-intervju

GRTV: Red Steel 2-intervju

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

I februari släpps Red Steel 2 och förutom fräcka cowboyhattar blir det svärd- och pistolfighter med Wii-fjärren. Kolla in GRTV-intervjun med spelets skapare

3
Red Steel 2

Red Steel 2

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Love Bolin

Dags för nya svärd och pistoler. Red Steel 2 visades upp på E3 och ser betydligt fräschare ut än originalet. Men räcker en ny grafisk stil och ett tillbehör till Wimoten?



Loading next content