Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Ubisoft om Assassin's Creed 3

Kvinnlig mördare i andra världskriget?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft-producenten Sébastien Puel har i en intervju med Xbox World 360 talat om framtiden för Assassin's Creed-serien. Del två är som bekant på väg och självklart är fler spel efter det inte en omöjlighet. Till och med 35 stycken.

"I'm often asked if we're doing a third game after Assassin's Creed 2... I mean, we could do 35 of these," berättar Puel.

Dessutom nämner producenten ett intressant upplägg för en tredje del - en kvinnlig lönnmördare i andra världskrigs-miljö. En god idé enligt Puel som poängterar att ekonomierna i England och Frankrike styrdes av kvinnor då männen var ute och krigade.

"So maybe in this context you were a woman in England during WWII. Why not? Nothing prevents us from doing it," berättar Puel.

Assassin's Creed II

Relaterade texter

Assassin's Creed II: Battle of ForliScore

Assassin's Creed II: Battle of Forli

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Den första expansionen till Assassin's Creed II är här och det blir mer vaktslakt, flygturer och mystisk story... Läs vår recension och se om Battle of Forli är något för dig att ladda ned

Stort Assassin's Creed-quiz

Stort Assassin's Creed-quiz

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är dags för en ny utrmaning i Assassin's Creed The Challenge, och denna gång vankas ett quiz. Skriv dina svar i kommentarsfältet så vaskar vi fram vinnarna efter...



Loading next content