Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 2

PS3-rykten om Mass Effect 2

Men EA säger bara Xbox 360 och PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Såväl butikslistor som felsägningar har satt igång fler rykten om att Mass Effect 2 kommer att släppas till Playstation 3, utöver Xbox 360 och PC. Under ett anförande i Polen sade Biowares community manager Jay Watamaniuk att företagets rollspel var "förmoligen på väg till Playstation 3".

Nu har dock Bioware korrigerat uttalandet på sin hemsida och skrivit följande: "Let me clarify today: Mass Effect 2 is coming to PC and X360 only."

EA:s förklaring till att ryska EA och även australiensiska Game har listat Mass Effect 2 som även en Playstation 3-titel är helt enkelt att "informationen är falsk och ska korrigeras". Vi får helt enkelt vänta på mer exakta uppgifter innan Mass Effect 2 släpps i början av nästa år.

Mass Effect 2

Relaterade texter

Mass Effect 2: ArrivalScore

Mass Effect 2: Arrival

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Commander Shepard fortsätter sin kamp för galaxens överlevnad i Biowares fjärde och sista expansion till Mass Effect 2. Vi har recenserat Arrival och är mycket nöjda

Mass Effect 2Score

Mass Effect 2

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

Commander Shepard gör entré till Playstation 3 i en makalös sci-fi-saga du aldrig kommer att vilja glömma...

Få Mass Effect 2 helt gratis på PC

Få Mass Effect 2 helt gratis på PC

NYHET. Skrivet av Oliver Thulin

Detta har varit en spännande vecka för fans av EA:s Mass Effect-serie, inte minst för att vi äntligen fick ett bekräftat släppdatum (den 23 mars) för det kommande Mass...



Loading next content