Svenska
Gamereactor
nyheter
Inversion

Namco utannonserar Inversion

Gravitationsäventyr från Saber

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Namco lät sent igår kväll utannonsera Inversion. Ett actionäventyr i tredjeperson där man ska utrusta sig med gravitationsvapen och ta upp striden med en fiende av okänt ursprung kallat Lutadore. Med vapnet ska man både lösa pussel och attackera, där kreativitet kommer vara nyckeln till framgång.

Huvudrollerna innehas av 28-åriga snuten Davis Russel eller hans polare Leo Delgado (vi får förmoda att det går att spela som båda i co-op) och det handlar, förutom om att slakta Lutadore, om att hitta förstnämndas försvunna unge i en stad som drabbats av allehanda gravitationsmissöden.

Kolla in de första bilderna här nedan från äventyret som ser ut att vara inspirerat av både Army of Two, Half-Life 2 och Bionic Commando.

Inversion
Som synes har de båda protagonisterna Davis och Leo fått tips om senaste spelmode av inga andra än Chris Redfield (Resident Evil 5) och Nathan Drake (Uncharted 2).
InversionInversionInversionInversion

Relaterade texter

InversionScore

Inversion

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Utvecklarna bakom Timeshift är tillbaka med ännu ett spel där de plagierat en av genrens mest populära titlar. Petter har sågat



Loading next content