Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V bundlas med Playstation 4 i Japan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många är vi som ligger och vrider oss om nätterna i väntan på Grand Theft Auto V till nästa generations konsoler. De japanska spelare som gör detsamma och i samma veva tänkt att köpa Sonys maskin får enligt Sony Computer Entertainment Japan Asia möjligheten att införskaffa de båda i ett blaffigt paket som släpps den 11 december innehållande Playstation 4, Grand Theft Auto V, 15 dagars gratis Playstation Plus-medlemskap samt en miljon virtuella dollar att använda i spelet. Paketet kommer att kosta 44 980 yen, vilket är samma summa som Destiny-paketet kostade när det släpptes.

Hur rör det här mig då? kanske du frågar.

Och mycket riktigt - du lever inte i Japan och kommer säkerligen inte dra nytta av just detta paket. Men att Sony valt att sälja de båda tillsammans borta i öst gör möjligheten att paketet även kommer hit till västvärlden än större. Sony Computer Entertainment Europe har varken bekräftat eller avfärdat om paketet kommer hit.

Grand Theft Auto V släpptes ursprungligen den 17 september 2013 till Playstation 3 och Xbox 360. Under årets E3-mässa utannonserades dock motsvarande, uppgraderade versioner till Playstation 4 och Xbox One med släppdatum satt till den 18 november i år samt en PC-version som släpps den 27 januari nästa år.

Tack till Siliconera.

Grand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content