Svenska
Gamereactor
nyheter
The Unfinished Swan

Datum för The Unfinished Swan till PS4 och PS Vita satt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått några år sedan vi kastade bäcksvart färg på vita väggar i The Unfinished Swan till Sonys gamla maskin Playstation 3 nu, och för er som inte var med när det begav sig släpps det nu till Playstation 4 och PS Vita den 28 oktober.

Men är du en av dem som skaffade det till Playstation 3 och nu sitter med någon av Sonys senaste kraftpaket kan du ladda ned det helt utan kostnad. Nyheten med den här versionen är egentligen bara att upplösningen ligger på 1080p.

Annars är allt som vanligt. Du breder, med hjälp av en pensel, väg åt en ung pojkspoling som lämnats ensam kvar i en ytterst trist, vit och livlös miljö. Inte övertygad? Då tycker jag att du ska läsa vår eminenta recension.

The Unfinished Swan

Tack, Playstation-bloggen

Relaterade texter

8
The Unfinished SwanScore

The Unfinished Swan

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

En förstapersonspusslare där du måste måla fram väggarna själv, kan det verkligen vara något? Absolut, tycker Elfving som stänkt färg omkring sig i The Unfinished Swan

3
The Unfinshed Swan släpps till PS Vita

The Unfinshed Swan släpps till PS Vita

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Om de senaste rapporterna från ansvariga för koreansk åldermärkning är korrekta, så kommer den lika originella som vackra indie-titeln The Unfinished Swan att släppas...



Loading next content