Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 5: Last Round

Släppdatum för Dead or Alive: Last Round

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som bekant utannonserades fightingliret Dead or Alive 5: Last Round förra månaden, och är en förbättrad version av Dead or Alive 5 som ursprungligen lanserades 2012. Sedan tidigare vet vi att alla som har köpt DLC-material från Dead or Alive 5 Ultimate kommer att kunna föra över sitt material till den här nya versionen. Nu har dessutom Koei Tecmo delat med sig av ett släppdatum för spelet och alla slagsmålssugna Dead or Alive-fans får se fram emot nästa år - närmare bestämt den 20 februari, då spelet lanseras här i Europa.

Tids nog kommer Koie Tecmo även släppa ett demo som de har valt att kalla för "Core Fighters". Playstation 4-demot kommer vara gratis och tillåter en att slåss som Ayane, Hayate, Kasumi och Ryu. Xbox One-demot kommer däremot kosta $4.99 och där får man testa på att spela som de fyra ovanstående karaktärerna samt Hitomi, Tina, Jann Lee eller Bass.

Dead or Alive 5: Last Round

Relaterade texter

Dead or Alive 5: Last RoundScore

Dead or Alive 5: Last Round

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det blivit dags för den fjärde och sannolikt sista utgåvan av Dead or Alive 5. Vi har kollat in vad steget till den nya generationen inneburit för Team Ninjas anrika spelserie...



Loading next content