Svenska
Gamereactor
nyheter
Outlast 2

Uppföljare till Outlast är på gång

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en intervju med Bloody Disgusting berättar utvecklarna bakom spelet Outlast som gav oss skrämselhicka här på redaktionen att de har en uppföljare i görningen.

Informationen är knapphändig men arbetat startade i somras efter att de insett att de hade tillräckligt med skräck kvar i sig för att leverera ännu ett spel. Liknande överlevnadsskräck med nya karaktärer som utforskar nya miljöer i samma universum som föregående spel är att vänta menar Philippe Morin:

"We might go back to Mount Massive Asylum one day, but for now we have new ideas and themes we'd like to explore and we think we're cooking up something special,"

Han lyfter dock inte på locket och bjuder varken på handling, lanseringsdatum eller till vilka plattformar det är tänkt att släppas till.

Är du sugen på att besöka det mystiska mentalsjukhuset och dess läskiga patienter igen?

Outlast 2

Tack, Vg247.

Relaterade texter

Outlast 2Score

Outlast 2

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Mer död, skrik, skräck, svett, blod och små äckliga zombies som krafsar på din hjärna...

2
Outlast 2 är snart en miljonsäljare

Outlast 2 är snart en miljonsäljare

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Den 25 april släpptes Outlast 2 till PC, Playstation 4 och Xbox One och sedan dess har spelet snart sålt en miljon. Detta bekräftar Red Barrels ena grundare och tillika...

1
Red Barrels antyder mer Outlast 2

Red Barrels antyder mer Outlast 2

NYHET. Skrivet av Fredrik Säfström

Outlast 2 var ett ganska skrämmande skräckäventyr som åtminstone skrämde slag på oss här på redaktionen. Nu har Red Barrels skickat ut en ny bild på deras sociala medier...



Loading next content