Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Smash Bros for Wii U

Detta visades i nattens Nintendo Direct om Super Smash Bros

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under nattens presentation visade Nintendo upp en drös med ny information kring innehållet i Super Smash Bros for Wii U, och de rykten vi rapporterade om förra helgen visade sig vara sanna. En hårdkokt sammanfattning av nyheterna följer nedan.

För första gången kan du bjuda hem åtta vänner till din soffa för att tokfightas på enorma specialbanor, och tack vare deras unika handkontroll Wii U Gamepad har banbyggandet både blivit lättare och bättre. Som du även kommer kunna använda för att chatta med folk mellan matcher och grabba screenshots på din mest graciösa hoppsparkar.

I det nya spelläget Smash Tour drabbar upp till fyra spelare samman när de med sina Miis springer på varandra på den brädspelsliknande spelplanen. Under spelomgången samlar du på dig slagskämpar, och ju fler du har - ja, då blir det lättare att smocka ner motståndarna.

Super Smash Bros for Wii U
Explosionsartade slagsmål är det som väntar i Super Smash Bros for Wii U.

I det andra färska Special Orders tar du dig ann Master Hand och hans uppdrag Master Orders eller Crazy Orders där du i det förstnämnda bara har en ynka chans att få så många belöningar du kan. I det andra är det mer spel och dobbel som gäller, då du måste betala för att få slåss och förlorar det du plockat hem om du inte drar dig ur fighten innan du golvas.

Har du en arrangör-nerv i dig berättade Nintendo också att du kommer kunna anordna dina egna turneringar, vilket dock inte är tillgängligt från start, utan läggs till i en framtida uppdatering.

Super Smash Bros for Wii U
Tänker Link göra småpotatis av Hönan Agda, tro?

Sedan tidigare vet vi att en hel hög med handkontroller (däribland den gamla Gamecube-handkontrollen) kommer stödjas, vet vi nu att det går att dra nytta av sin Nintendo 3DS och använda den som kontrolldon. Såvida du har Super Smash Bros for Nintendo 3DS. Din karaktär från den bärbara versionen kan du ta med dig till Wii U-versionen.

Det här vara bara ett axplock av det vi fick se i presentationen, och vill du gotta dig i alla 50 saker Nintendo visade upp gör du bäst i att kika in videon nedan.

HQ

Relaterade texter

Super Smash Bros for Wii UScore

Super Smash Bros for Wii U

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att släppa lös Toon Link, Pikachu, Bowser och de andra i brutalt handgemäng i ljuvliga Nintendo-mijöer igen. Jonas Mäki och redaktionen har hårdtestat Smash Bros Wii U-debut...

1
Super Smash Bros uppdateras med patch 1.1.6

Super Smash Bros uppdateras med patch 1.1.6

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är inga fler DLC-figurer, banor eller föremål planerade till Super Smash Bros for Wii U (eller för den delen till Nintendo 3DS-utgåvan), och därför är patch 1.1.6...

5
Ny patch på väg till Super Smash Bros

Ny patch på väg till Super Smash Bros

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

När vi rapporterar om patchar och uppdateringar till spel är vi vana vid långa detaljerade listor. Nintendo väljer dock en annan väg och i kommande patch 1.1.5 till Super...



Loading next content