Svenska
Gamereactor
nyheter
Epic Mickey

Bilder på Epic Mickey

Musses mörka musfest

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Warren Spector är mest känd för att ha varit den drivande kraften bakom kultspelet Deus Ex, men på senare år har det varit lite ner nedtonat kring herr Spector. Numera driver han Junction Point Software och under Disneys regi håller han och hans team på att utveckla Epic Mickey, ett mörkt och dystert äventyrsspel med Musse Pigg i huvudrollen.

Musse råkar ställa till det en smula för sig och mer eller mindre ödelägger en hel fantasivärld och får då en gammal klassisk Disney-figur efter sig. Nu måste Musse använda sig av färg och thinner, eller både och, och därmed förvandla den fantasivärld han ödelagt, till en sprudlande, färggrann och prunkande sagomiljö.

Beroende på vilka val man gör under spelets gång kommer äventyret att ta sig i olika riktningar och varje val betyder olika saker för fortsättningen. Epic Mickey är mörkt, skrämmande och känns väldigt långt från Disneys glättiga glädjefester som vi normalt brukar få se. Epic Mickey ser helt klart lovande ut.

Epic MickeyEpic MickeyEpic MickeyEpic Mickey

Relaterade texter

Epic MickeyScore

Epic Mickey

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Warren Spector har gjort ett surrealistiskt spel baserat på Musse Pigg och bortglömda Disney-figurer. Elfving har skvätt färg och thinner med världens mest celebra mus



Loading next content