Svenska
Gamereactor
nyheter

Nya Playstation 4-uppdateringen orsakar problem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I förrgår släpptes som bekant den nya firmware-uppdateringen till Playstation 4 - 2.0 Masamune, som den kallas. Och redan nu har flertalet användare tagit diverse forum till hjälp för att klaga på alla problem som har uppstått efter installationen av den senaste uppdateringen. Bland annat har det inkommit rapporter om att maskinen inte kan sättas igång efter att den satts i viloläge. Dessutom har många rapporterat om att Playstation 4-konsolen stängs av helt utan förvarning så att spelinstallationer har tagit skada som följd.

Sony är väl medvetna om problemet och har börjat undersöka saken noggrant: "We're aware of issues reported by some PS4 users following the release of PS4's latest system software update, v 2.00. We're investigating these issues and will provide an update once we have more information." - Berättade en representant för Sony till Gameinformer.

Det är ännu oklart exakt hur omfattande de här problemen har varit, eller om någon har drabbats av allvarliga maskinvaruproblem av den nya uppdateringen.

Nya Playstation 4-uppdateringen orsakar problem


Loading next content