Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo: Reach

Första Halo: Reach-bilderna

Microsoft drabbas av jätteläcka?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi känner ju inte Microsoft som ett företag som någonsin kunnat hålla saker hemliga. Därför är det inte särskilt förvånande att se att bilder av Halo: Reach sent igår dök upp på MLG-forumen som någon driftig herre fotat av skärmen. Halo-fans över hela världen har analyserat bilderna sönder och samman och kommit fram till att det ser ut att bli co-op för upp till fem spelare.

Det kommer att finnas ett nytt needler-vapen, warthogen på bilden ser ut att ha ett annat än en stativmonterad kulspruta på flaket, det finns något kallat "Activities" på huvudmenyn som kan vara ett nytt spelsätt (möjligen liknande Spec Ops i Call of Duty: Modern Warfare 2) samt att battle rifle har numera bara 12 skott och skjuter ett i taget.

Halo: Reach ryktas även ha olika perks man kan aktivera (återigen möjligen liknande Call of Duty: Modern Warfare 2). Bland annat ska man kunna sprinta med LB-knappen, ta fram hologram så motståndarna inte vet vem de ska skjuta på och ha möjlighet att göra sig osynlig.

Grafikmotorn sägs vara ny och på vissa av bilderna som vapnen, den stora basen och warthogen ser man att det är mer detaljerat än i Halo 3 (och Halo 3: ODST). Det är dock i ett tidigt stadium ännu med ett års utveckling kvar samt extremt suddiga bilder.

Bilderna kan mycket väl vara fejkade, men det mesta tyder på att det är en klassisk Microsoft-läcka av det slag som de drabbats av många gånger.

Halo: ReachHalo: ReachHalo: ReachHalo: Reach

Relaterade texter

Halo: Reach RemasteredScore

Halo: Reach Remastered

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

343 har putsat upp Bungies nio år gamla actiondänga och släppt det till PC. Chefredaktör Hegevall har delat ut betyg efter en helg på Reach...

Halo: ReachScore

Halo: Reach

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så var det äntligen dags, Bungie tar farväl av Halo-serien med det största och mäktigaste spelet hittills. Gamereactor har hårdtestat och är redo att berätta om de avslutar serien med flaggan i topp...

0
GRTV spelar Halo: Reach Remastered till PC

GRTV spelar Halo: Reach Remastered till PC

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

I den nya nyversionen av Bungies mörkaste Halo-äventyr har allt blivit bättre, förutom ljudet då som både hostar och hackar och inte alls låter lika mörkt och mustigt som...



Loading next content