Svenska
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Dragon Age Keep nu i beta-fasen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dragon Age: Inquisition släpps som bekant om mindre än en månad och nu har tillhörande sajten Dragon Age Keep officiellt nått beta-fasen. Keep kan enklast beskrivas som ett sätt att föra över dina val och upplevelser från de båda tidigare spelen i serien till Dragon Age: Inquisition.

Tjänsten är molnbaserad, vilket gör att du kan skapa en bakgrundshistoria till Inquisition innan du börjar spela. Det finns såklart även ett standardläge som utgångspunkt om du inte vill att dina val från de tidigare spelen ska påverka ditt äventyr. Nio olika utgångslägen kan sparas så du lätt ska kunna experimentera och se hur valen påverkar äventyret. Om du är online medan du spelar Inquisition så kommer Keep uppdateras automatiskt.

Det låter som en bra idé och är klart mer genomtänkt än den interaktiva serie vi fick till Playstation 3-versionen av Mass Effect 2. Vill du sätt igång redan nu, trots att Kepp är i beta-fas, så gör du det på denna länk, ett Origin-konto krävs dock naturligtvis.

Dragon Age: Inquisition

Relaterade texter

Dragon Age: InquisitionScore

Dragon Age: Inquisition

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Bioware försöker att tämja en öppen värld och slänger in en brokig skara karaktärer att bekanta sig med - Simon har äntligen recenserat Dragon Age: Inquisition...



Loading next content