Svenska
Gamereactor
nyheter
Tengami

Tengami till Wii U den 13 november

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det papperstunna pusselspelet Tengami där du för att lösa problemen måste fälla ihop, dra i och manipulera den pop-up-bok som äventyret utspelar sig i släpptes ursprungligen till Ios, men hittar nu alltså till Wii U den 13 november. Jennifer Schneidereit från teamet Nyamyam berättar att de anpassat spelet till konsolen genom att tillföra möjlighetenen att samla klistermärken och dela saker på Miiverse:

"We spent the last couple of months carefully porting the game over to the Wii U, as well as integrating Wii U specific features such as posting and sharing to Miiverse, as well as collectible Miiverse stamps"

När detta unika spel, inspirerat av origami och japansk konst, släpps till Nintendo Eshop kommer det få en prislapp på runt 80 kronor.

Tengami

Tack, Polygon

Relaterade texter

2
TengamiScore

Tengami

RECENSION. Skrivet av Tobias Garsten

En japansk pop-up bok är skådeplatsen för ett av de vackraste spel Tobias fått förmånen att uppleva, men har Tengami något djup eller bör man se men inte röra?

0
Tengami till Wii U den 13 november

Tengami till Wii U den 13 november

NYHET. Skrivet av Oscar Reinhold

Det papperstunna pusselspelet Tengami där du för att lösa problemen måste fälla ihop, dra i och manipulera den pop-up-bok som äventyret utspelar sig i släpptes...



Loading next content