Svenska
Gamereactor
nyheter
Far Cry

Trailers på nya Far Cry och Sagan om Ringen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Två riktigt efterlängtade spel är Far Cry: Instincts och Battle for Middle Earth. Det förstnämda är konsolversionen av Far Cry som är en modifierad variant av originalet. Filmklippet på spelet är dock endast en förrenderad sekvens som visades upp på E3 som en aptitretare.

Den riktigt intressanta trailern är den på Battle for Middle Earth som ser ut att kunna bli ett av de allra bästa RTS-spelen någonsin. Trailern är riktigt lång och visar hur mycket av spelets karaktär. Personen som spelar det berättar också vad som sker, vilket kan vara intressant. Denna trailer är en variant på versionen som visades upp på E3. Den bara måste ses!!!

Gå in på https://www.gametrailers.com, filmerna ligger på framsidan. Sedan sparas de i arkivet om ni skulle läsa denna nyhet senare.

Relaterade texter

Far CryScore

Far Cry

RECENSION. Skrivet av Martin Forsslund

På utsidan är det ett vackert söderhavsparadis. Men bakom den glittrande ytan döljer sig en mörk ondska...

5
Far Cry Classic har utannonserats

Far Cry Classic har utannonserats

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

Ubisoft har just nu sin E3-presskonferens på gång och utgivaren har nu utannonserat Far Cry Classic, en konsolversion av det... tja, klassiska actionspelet av Crytek....

HD-remake av första Far Cry på väg?

HD-remake av första Far Cry på väg?

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

Far Cry kan komma att släppas i en HD-version. Den brasilianska åldersmärkarbyrån har nämligen listat just Far Cry HD bland kommande spel. Denna högupplösta utgåva sägs...



Loading next content