Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Information och bilder till kommande Warcraft-filmen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under Blizzcon har Blizzard vigt rejält med utrymme åt den kommande Warcraft-filmen, vilket lett till massor av ny information. Som det tidigare spekulerats om baseras filmen på det första spelet i serien, Warcraft: Orcs & Humans, där vi får stifta bekantskap med fejderna mellan Alliance och Horde. Filmens regissör, Duncan Jones, sade att båda sidor kommer få lika mycket utrymme.

Filmandet är redan avklarat och nu vankas en lång process med att skapa specialeffekter och klippa kalaset. Enligt Duncan Jones är effekterna mer avancerade än Avatar och Sagan om ringen - tillsammans. Premiären beräknas ske i mars 2016.

Däremot fick vi ingen filmtrailer, men väl två filmposters där vi får träffa de båda karaktärerna King Llane och Orgrim. Surfa över till fightforthealliance.com eller www.fightforthehorde.com för att välja sida i den episka striden.

World of WarcraftWorld of Warcraft
World of Warcraft
World of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content