Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Uppdatering till Grand Theft Auto V fungerar ej till PS4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många Playstation 4-spelare klagar på problem med att ladda ner den nödvändiga (för att kunna spela online) 1,14 gigabyte stora "day one"-patchen till Grand Theft Auto V. För några går det inte att ladda ner den alls, medan andra däremot kan påbörja innan de möts av felkoden CE-32937-4.

För ytterligare andra är det till och med ännu värre, de har hunnit börja spela innan de kastas ut och måste uppdatera, vilket sedan inte fungerar. Rockstar har fortfarande ingen lösning på problemet.

Det här är för övrigt den andra gången idag vi rapporterat om problem med den nya versionen av Grand Theft Auto V. Om det på något sätt hänger ihop med den problemfyllda 2.0-uppdateringen till Playstation 4 vet vi inte, men MCV skriver att Sony har problem med konsolen då det fortfarande inte fungerar som det ska trots uppdateringar till uppdateringen. Deras nyligen lanserade Driveclub och Singstar: Ultimate Party har också haft rejält med klagomål angående problem och buggar.

Grand Theft Auto V

Tack MCV

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content