Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Unity

Ubisoft kompenserar Assassin's Creed: Unity-konsumenter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Assassin's Creed: Unity släpptes på marknaden för snart två veckor sedan och spelet lämnade en hel del att önska sett till det tekniska och den övergripande stabiliteten. Spelare började rapportera att deras spel krashade, att bilduppdateringen sjönk långt under acceptabla nivåer, karaktärsmodeller försvann både i själva spelet och under dess mellansekvenser bara för att nämna några exempel.

Ubisoft är såklart medvetna om deras kunders missnöje och i ett försök att återvinna deras förtroende har de så sent som för några minuter sedan börjat skicka ut ursäktsmejl till de som köpt spelet.

I samma mejl berättar de att de kommer kompensera kunderna genom att göra spelets första DLC, Dead Kings, gratis för alla. De som har köpt ett Season Pass för spelet kommer dessutom få ett Ubisoft-spel utan extra kostnad. Spelen som du som Season Pass-ägare kommer få välja mellan är The Crew, Far Cry 4, Watch Dogs, Assassin's Creed IV: Black Flag, Rayman Legends och Just Dance 2015.

Den tredje patchen för spelet släpptes idag till Playstation 4 och Xbox One och PC-spelare kommer inte behöva vänta längre än till imorgon för att få ladda ner den. Patchen ska ha lagat en stor del av de problemen som Assassin's Creed: Unity hade och fler uppdateringar är att vänta.

Vad tycker ni läsare om kompensationen? Räcker det för att stilla er frustration?

Assassin's Creed: Unity

Relaterade texter

Assassin's Creed: UnityScore

Assassin's Creed: Unity

RECENSION. Skrivet av Carl Brännström

Ubisofts lönnmördare släpps lösa i franska revolutionens Paris i första Assassin's Creed-spelet exklusivt till den nya generationens konsoler och PC. Men hur pass nytt känns det egentligen?



Loading next content